Om jobbiskogen

www.jobbiskogen.no er en portal med linker til fagartikler, video, kalkulatorer, forskningsresultater og annet nyttig stoff for deg som jobber i skogen med skogsmaskiner. Nettsiden utvikles og driftes i samarbeid mellom Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO) og Skogkurs.

Målet er å samle nyttig informasjon på ett sted, slik at du skal slippe å lete og søke opp ulike steder på egenhånd. Ideen er hentet fra www.jobbaiskongen.se, som er Skogforsk i Sveriges nettside der de samler egne nyheter for samme målgruppe. Forskjellen er at vår side er en bredere protal,  med "pekere" ut til alle relevante tema, også utenfor Skog og landskap og Skogkurs sine egne arbeidsområder. 

Nettsiden vil bli en varig formidlingskanal for målgruppene, og Skogkurs har det langsiktig ansvar for drifting og utvikling av siden.

Jobbiskogen.no ble utviklet i prosjektet «Bedriftsutvikling for skogbrukets entreprenører», som var et samarbeidsprosjekt mellom Skogkurs og NIBIO, finansiert med midler fra Utviklingsfondet for skogbruk og Skogbrukets verdiskapingsfond i tillegg til egeninnsats. 

Tips til innhold og kommentarer tas i mot med takk!

Web-redaktør: Eva Skagestad, es@skogkurs.no. mobil: 97174457

 

 

 

 

Del denne artikkelen: